• Interieurs op maat van ontwerp tot realisatie
Interieurs op maat van ontwerp tot realisatie
Uw werkomgeving, uw visitekaartje

Als specialist in uw vakgebied wilt u iedereen in een aangenaam kader ontvangen. Uw zaak is uw visitekaartje en uw interieur moet dan ook exact uitstralen waar u voor staat. Daarom maken wij uitgebreid de tijd om u te leren kennen en te luisteren naar uw wensen en noden. Zich onderscheiden van de concurrentie is de sleutel tot succes. Wij leveren u een totaalconcept op maat waar u, uw personeel en uw bezoekers zich meteen thuis zullen voelen.

Vakmanschap en kwaliteit

Het interieur ontwerpen en inrichten van een medische praktijk, optiek of apotheek doet u niet zomaar. Er komt heel wat expertise bij kijken om een binnenafwerking op maat te creëren. Niet enkel het design is belangrijk maar ook de functionaliteit moet de nodige aandacht krijgen, en hiervoor kunt u rekenen op de jarenlange expertise van Building Group Jansen. Vakmanschap en kwaliteit, daar staan wij voor.

Totaalinrichting met eigen producten

We beschikken over een uitgebreid gamma aan producten die we zelf ontwikkelen: KAY klimaatplafonds, prefab elementen, verhoogde vloeren en verplaatsbare wanden.
De hoogwaardige binnenafwerking die we in onze eigen ateliers fabriceren, maken dit plaatje compleet. Veel extra troeven onder één dak en één aanspreekpunt waar u op kunt rekenen, maakt van Building Group Jansen uw ideale partner.